Gratulerer, Dag!

31 07 2011

Øl og quiz har en lang og god tradisjon, og det følger vi opp her på Kjempetorskens ØL-blogg! Siden januar i år har vi hatt en quiz-konkurranse gående, og «Dag» gikk seirende ut av denne. Han svarte riktig på 3 spørsmål, og vinner dermed en flott premie fra Kjempetorskens ØL-blogg.

Ny konkurranse starter umiddelbart og alt du trenger å gjøre er å søke på «quiz» i søkefeltet på høyre side. Svar riktig på Quiz-spørsmål som ikke er besvart, og du kan vinne en flott premie 31.12.2011!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: