Schouskjelleren Cyclone

27 07 2011

Schouskjellerens øl har stort sett vært gode, men jeg har vel egentlig aldri opplevd å få en typisk 6er på terningen i dette koselige lokalet. De lager stødige øl med gode smaker, og de er ikke minst flinke til å hele tiden fornye seg med nye øl. Kanskje hadde det vært en bedre idé å perfeksjonere seg på et fast utvalg slik Oslo Mikrobryggeri har gjort? Det er jo ofte slik at man finner seg en favoritt i utvalget, og da er det synd om den kun finnes på kranen i noen uker.

Cyclone er en fyldig og god blond. Tåkete i glasset med et flott, klebrig skum. Delikat! Smaken er fruktig og søt. Litt sukkertøyaktig med vekt på smaken av søte bær. Den har en tørr ettersmak som kler denne ølen utmerket. Jeg vippet litt mellom en 4er og en 5er her, men falt til slutt ned på 4eren.

ABV: 5.8

Style Blonde

Brewery Schouskjelleren Mikrobryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: