Baltika 6 Porter

12 07 2011

På leting etter godt øl i Seoul snublet jeg over en bitteliten russisk(!) bar. Lokalet var maks 2 meter bredt og 5-6 meter langt. 4 barstoler var fastmontert foran en slank bardisk. Bak bardisken stod en mørkhåret russisk dame som snakket gebrokkent engelsk og brukte solbriller i den dunkle barbelysningen. En merkelig setting. Men de hadde russisk øl! En flott Porter som hadde et fint skum og en skarp og fin duft. Mørk som Guinness men mye søtere i smaken. Selv med en søt undertone er det faktisk en kraftig smak i denne. Kraftig og god.

ABV: 7

Style: Porter

Brewery Baltika Brewery

Region Russia


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: