Kjempetorsken anmelder hjemmebrygg, del 8

26 06 2011

Her er den siste videoanmeldelsen av øl fra Gvarv Haandbryggeri. De syv foregående bryggene har alle fått høy score hos Kjempetorsken. Ettersom vi anmeldte alle 8 ølene på samme dag, er vi på én måte takknemmelige for at vi ikke fikk tilsendt 10 eller 12 øl… På denne siste videoen ser det ut som om 8 var et passende antall. Andre vil kanskje mene at det hadde holdt med 6 eller 7 😉 Uansett, vi takker for godt øl!

Quiz: I hvilken av hjemmebryggerepisodene snakker brødrene om jernbanesviller? (Spørsmålet er allerede korrekt besvart!)


Handlinger

Informasjon

4 responses

26 06 2011
Assistant Brewer

Takker for meget god underholdning. Vemodig at det er slutt nå. Batch nr 26 var for ung når dere drakk den. Derav seriens dårligste teningkast. I dag er den glassklar og helt nydelig, vi lover dere at dere skal få smake den på nytt ved neste anledning, slik at vi får forandret det terningkastet til en 6. Vi tør påstå at den faktisk står til en 6.

Gvarv Haandbryggeri

27 06 2011
Oddik

Synd det er slutt, men regner med at dere fotsetter med video smaking ved senere anledninger…. Topp underholdning, stå på videre 🙂

28 06 2011
Kjempetorsken

Takk, Oddik!
Det kommer flere videoer etterhvert.

29 06 2011
Bråsj

Tviler ikke på at den står til en sekser nå, brygget var veldig godt. Problemet med å lage 8 hjemmebrygg-reviewer på samme dag sier vel seg selv. Og det høres godt på schnøvlingen. Det var en artig opplevelse, som jeg gjerne gjentar – så lenge min bror sensurerer meg mer 🙂

Tom (kjempetorsken) har kontakt med flere hjemmebryggere, så det er ikke umulig at brødrene blir fulle sammen på hjemmebrygg igjen.

Smakingen på Gvarv Haandbryggeri sine øl har gitt oss ny tro på hjemmebrygg. Vi har brygget ekstraktbrygg i noen år nå med varierende resultat, men forventer oss mye fra vår innkjøpte speidel. 3 brygg er nå i sluttfasen, og den første (pale ale) er snart smaksklar.

Dette blir en god sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: