Kjempetorsken anmelder hjemmebrygg, del 3

10 06 2011

Vi fikk tilsendt 8 flasker med hjemmebrygg fra brødrene Solhaug i Gvarv Haandbryggeri. Her er vår anmeldelse av brygg nummer 3. En Stout! På de to første bryggene har vi gitt en 5er (Perfekt Pale Ale, 5.9%) og en 6er (Gvarv Pilsner, 6.1%). Kan suksessen fortsette for brødrene Solhaug?


Handlinger

Informasjon

3 responses

12 06 2011
Assistant Brewer

Hei Tom. Har fått en del «sinte» kommentarer fra jernbaneansatte. Øl har du nok greie på sier de, men ikke jernbanesviller:) De opplyser om at det fortsatt brukes tresviller impregnert med kreosot på jernbanen. Hovedsaklig har de gått over til betongsviller, men det brukes kreosot sviller fremdeles, blant annet på bruer.

14 06 2011
Oddik

I 2008 var vi en guttegjeng på pub-tur til Cambridge og i en av CAMRA (CAMpaign for Real Ale) pubene (husker ikke hvilken) smakte vi en stout (tror jeg) som het Witchfinder og den fant vi ut hadde en smak av gamle jernbabesviller (kreosot). 🙂

Morsomt med viedo anmeldelser 🙂

14 06 2011
Kjempetorsken

@Assistant Brewer: Vi hadde endel kreosotsviller i hagen inntil nylig, men fikk pålegg om å fjerne dem. Trodde jernbanemyndighetene også hadde sluttet med disse, men beklager til alle jernbaneansatte at feilaktige opplysninger kom frem i anmeldelsen!

@Oddik; Takk! Dersom smaken ikke tar helt overhånd, kan jeg godt tenke meg at en assosiasjon til kreosot kan være godt i en stout. Det har jo det litt brente/røkte preget som jo passer godt til stout/porter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: