Bierwerk Vlakvark

2 06 2011

Drukket på Øl- og Matfestivalen 2011 i Oslo. Mye skum, noe som sikkert skyldes plastglasset. Plastglass er i og for seg greit, men de har en tendens til å skape fryktelig mye skum. Ølfestivaler burde selge ordentlige ølglass! Litt grumsete i konsistensen. Lukter litt gressaktig og litt karamell. Smaker av  søt frukt. Har en nydelig balanse og en fin bitterhumle slik gode ales skal ha. Har en antydning til melon i smaken.

Min første Sør-Afrikanske øl!

COMMERCIAL DESCRIPTION
A traditional British bitter with an African twist. Home toasted caramel malts, South African barley malt and loads of freshly picked Southern promise hops went into this unique ale. It is a complex beer for its modest strength with a refreshingly dry finish. This beer is unfiltered and matured and refermented in the bottle. Pour carefully to avoid disturbing the sediment.

ABV: 3.8

Style: Bitter

Brewery: Bierwerk

Region: South Africa


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: