Theresianer Strong Ale

29 05 2011

Veldig mørk i glasset. Mørk kobberfarget. Lukter litt belgisk, men den er litt ubestemmelig. Den har imidlertid en påtrengende alkoholsmak, som ikke passer helt inn. Man burde kanskje gjort denne litt mindre alkoholsterk. Jeg ble uansett ikke helt venn med denne.

COMMERCIAL DESCRIPTION
Ales are traditional, highly fermented and very distinctive. This Strong Ale with a deep amber-red colour is produced only with first choice malts which give it a characteristic sweet taste. Rich in creamy froth it leaves a pleasant aftertaste of hops. It is a typical strong beer and can be best enjoyed with strong and sharp flavoured food.

ABV: 8.5

Style: English Strong Ale

Brewery: Theresianer Antica Birreria di Trieste


Region
 Italy


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: