Goose Island Honker’s Ale

22 05 2011

Goose Island ble nylig kjøpt opp av bryggerigiganten Anheuser-Busch. Sannsynligvis ønsker denne pilspusheren å få en fot innenfor det ekspanderende markedet for håndbrygget nisjeøl. Honker’s Ale er lukter fruktig og friskt. Både flasken og selve ølet tar seg godt utLitt grumsete utseende, men det er jo ikke uvanlig for denne typen øl. Ikke mye smak i denne egentlig. Veldig tam og mild. Smaker lett av lakris og har dessverre nesten ingen humlesmak.

COMMERCIAL DESCRIPTION
Inspired by visits to English country pubs, Honker’s Ale combines a fruity hop aroma with a rich malt middle to create a perfectly balanced beer. Immensely drinkable, Honker’s Ale is not only the beer you can trust but one you’ll look forward to time and again.

ABV: 4.3

Style: Bitter

Brewery Goose Island Beer co

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: