Brussels Fruit Beer Red Fruits

20 05 2011

Denne finnes med smakene Apples, Peaches og Red Fruits. Blek rødfarget i glasset med hvitt såpeskum. Lukter tutti frutti. Denne er veldig søt. I overkant søt, faktisk. Jeg kjenner ingen spesiell bærsmak, men kjenner en generell fruktaktig smak. Den er litt for stram i smaken og alt for søt etter min smak.

COMMERCIAL DESCRIPTION
This typical beer from Brussels finds its origin in the XIXth century. Slightly sugared and brewed on the basis of wheat beer and 100% natural fruit juice, it gives off a delicious taste of fruit which makes the happiness of the people of Brussels. A very refreshing, light and thirst-quenching beer. Rich and charming fragrance of red fruit and berries with some scents of flowers. Smooth beer, very mild and thirst-quenching, slightly sugared with a delicate taste of black currant, raspberry and bilberry.

Appearance : Pinkish-red, milky cloudiness, topped with a firm pink head. Aroma : Fruity, with typical berry fragrances. Taste : A mellow beer, very smooth and thirst quenching, slightly sweet, with the light taste of raspberries, black currants, and blueberries. Remark : A smooth, very refreshing, light-bodied beer. Best when drunk between 2° andt 4°C. Packaging : 33cl

ABV: 3.2

Style Fruktøl

Brewery: Du Bocq

Region Belgium


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: