Tripel Karmeliet

19 05 2011

Lys og fin i glasset, mye hvitt skum. Lukter slik en Tripel skal lukte; søtt av belgisk gjær, honning og litt blomsteraktig og fruktig. Smaken er ikke så spennende som en Tripel kan være. Kraftig sitrussmak med fin bitterhet og en urteaktig ettersmak. Helt grei, men jeg klarer ikke opparbeide den helt store entusiasmen over denne.

COMMERCIAL DESCRIPTION

Blond, robust, smooth, and fruity three grain top fermented beer, refermented in the bottle. Brewed with pride and patience after Karmeliet tradition with wheat, oat and barley. 100% natural. Has been brewed at Van Steenberge for Brewery Bosteels for some time until recently.

ABV: 8

Style: Tripel

Brewery: Brouwerij Bosteels

Region: Belgium


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: