Ska Brewing ESB Special Ale

16 05 2011

Jeg har tidligere smakt Modus Hoperandi fra samme bryggeri. Den hadde jeg store forventninger til, ettersom jeg er veldig glad i humlerike øl. Denne hadde jeg derimot ikke så store forhåpninger til, og det var derfor desto hyggeligere at den falt riktig så godt i smak. Nesten helt klar i glasset. Grassat ettersmak av toffee. Ikke noen typisk, engelsk Bitter, dette, nei! Men for en smak! Rund og fin munnfølelse. En saftig bitterhet i midten med en silkemyk avslutning. Smakfull og god!

COMMERCIAL DESCRIPTION
This English Special Bitter is our “Special Ale.” Special because it is one of only a handful of canned microbrews in the nation. Special because the Galena hops and pale ale malts create a crisp first sip, a hoppy tongue, and a malty sweet finish. Though “bitter” is part of the name, “better” would be a more accurate term. Fresh and lively, this canned beer suits the needs of any outdoor enthusiast. Like it says on the can: Fish, Luau, Golf, Raft, Toboggan. Ska can!

ABV: 5.7

Style: Premium Bitter

Brewery Ska Brewing

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: