Mikkeller American Dream

16 05 2011

Jeg ser at Mikkeller anbefaler å drikke denne rett fra flasken, men på Tilt har de gitt meg et glass, så jeg bruker det. Jeg kaller dette en pils men egentlig er vel dette en Pale Ale/IPA. Den har et nydelig hvitt skum når man skjenker i, så dette ølet tar seg absolutt bedre ut i et glass enn på en flaske, Mikkel! Nydelig humlesmak. Tenk om alle pils hadde hatt littegrann av denne smaken, i stedet for den sure og bitre standardpils-smaken. Dette er rett og slett en søt, bitter og helt utrolig herlig øl! Jeg ser nå at den offisielle betegnelsen på dette ølet er Premium Lager. OK for meg, selv om jeg mener at humleinnholdet minst tilsier en Pale Ale. Uansett er det en nydelig øl!

Commercial description:
Danish Dream (AKA American Dream) is a lager which is packed with American hops. This beer is meant to be drunk directly out of the bottle, on a hot summer day.

ABV: 4.6

Style: Premium Lager

Brewery Mikkeller

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: