Prazsky Premium Czech Lager

7 05 2011

Her er det noen som prøver å surfe på suksessen til Pilsner Urquell. Boksen er til forveksling ganske lik sin mer populære landsmann. Innholdet er imidlertid noe helt annet. Fargen er fin og det hvite skummet holder seg i noen få minutter. Men det er ingen ting som minner om den Pilsner Urquell’en denne prøver å etterligne (ihvertfall i utseendet!)Her er bare en vanlig pils uten den karakteristiske humlekarakteren som PU har.

ABV: 4.2

Style Pilsener

Brewery Pivovar Prazsky

Region Czech


Handlinger

Informasjon

3 responses

7 05 2011
Beer Sagas

Hvis ikke jeg husker feil, så er ølet fra Pivovar Pražsky egentlig brygget hos Staropramen i Praha for å selges utenfor Tsjekkia. Jeg kan ikke huske å ha sett bokser med øl fra Pivovar Pražsky i salg i Tsjekkia.

Uansett må Pivovar Pražsky ikke forveksles med bryggeripuben Pražský most u Valšů, som ikke ligger så langt fra Karlsbroen. Puben brygger sitt eget øl i små mengder, og det selges ikke på flaske. Her finner du mine tanker om puben:

http://beersagas.blogspot.com/2010/03/bridge-beer.html

7 05 2011
Beer Sagas

Det ble en liten feil i kommentaren min. Ølet fra Pivovar Pražský most u Valšů er tilgjengelig på flasker direkte fra bryggeriet, men ikke i bokser. 🙂

7 05 2011
Kjempetorsken

Takk for info, Beer Sagas!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: