Brooklyn Black Ops

4 05 2011

Denne ble drukket på Ringnes’ Brooklyn Brewery-event. Litt sent på kvelden og med litt mye ølsmaking begynte smaksløkene å bli litt «slitne». Men får man først en Imperial stout i «magnum»-flaske med champagnekork, så spretter man selvfølgelig den også! Som Imperial stouts flest er også denne helt sort med et mokkabrunt skum. Ganske så livlig skum til å være en Imperial stout, faktisk.

Dette lukter kraftig av whisky, eller bourbon. Smaker også mye bourbon, og  har en litt sur ettersmak av bourbon. I det ligger det at jeg synes denne var litt ubalansert i forhold til at den hadde et litt for syrlig totalinntrykk.

COMMERCIAL DESCRIPTION
Barrel-aged in Woodford Reserve bottles. Brooklyn Black Ops does not exist. However, if it did exist, it would be a robust stout concocted by the Brooklyn brewing team under cover of secrecy and hidden from everyone else at the brewery. Supposedly, «Black Ops» was aged for four months in bourbon barrels, bottled flat, and re-fermented with Champagne yeast, creating big chocolate and coffee flavors with a rich underpinning of vanilla-like oak notes. They say there are only 1000 cases. We have no idea what they’re talking about.

ABV: 10.7

Style: Imperial Stout

Brewery: Brooklyn Brewery

Region: USA


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: