Cigar City Bolita Brown Double Nut Brown Ale

16 04 2011

Dyp mørkebrun i glasset med et tynt, lysebrunt skum. Nydelig lukt av søt sjokolade, kaffe og nøtter. Smaker like godt som den lukter. Munnfølelsen er svært fyldig og silkemyk. Smak av nøtter, mørkt tre, søt kaffe, sjokolade, og med et lite sting av alkohol, som slett ikke avslører alle de 9 prosentenhetene.

Fra etiketten: Bolita was a type of lottery popular with the working class citizens of the Ybor City district of Tampa. Bolita means, ’little ball’ but profits from the illegal (and often rigged) game were anything but little. In the 1920’s Tampa native Charlie Wall was the undisputed kingpin of the Bolita racket.

Our Bolita is a Double Northern English-style brown ale that has a complex malt forward character with notes of chocolate, toffee and hints of roasted nuts in the finish. Bolita pairs well with Baklava, Big Band Music, Cool Evenings and robust cigars.

Tilgjengelig: Vinmonopolet, Vika

ABV: 9

Brewery Cigar City Brewing

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: