Beach Club

10 04 2011

Stranden 3A, Aker Brygge, 0120 Oslo

tel: 22 83 36 80

Beach Club åpnet i 1989 og kjører et amerikans diner-tema på etablissementet sitt. Halvgode retter til stive priser (joda, dette er Aker Brygge), Servert med fargerike drinker og vin. I tillegg har de en grei øl-liste som hovedsaklig består av standardøl, men som også inneholder et par godbiter. Det mest overraskende er at de har «Husets utvalgte sesongøl fra Ægir». Det vil si, de har det ikke før 1.mai… På ølmenyen finner vi Ringnes pils på fat og en flaskemeny bestående av øl fra Frydenlund, Corona, Stella Artois, Miller, Budweiser, Samuel Adams, Brooklyn, Brewdog og Paulaner. Dette er jo slettes ikke et dårlig utvalg. Både bredden i ølsorter og den geografiske spredningen er god, og for bare et år siden ville jeg vært svært overrasket over å finne et så bra utvalg på et sted som Beach Club!

Beach Club er ellers et ungdomssted for de som ønsker å bli sett. Det er følgelig også unge mennesker som serverer her, med den litt overfladiske måten å behandle sine gjester på. Ikke imponerende service. Vi synes også vi ventet vel lenge på drikkevarene. De ble servert så og si likt med maten.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: