Forest & Brown

9 04 2011

Niels Juels gate 31, 0257 Oslo
22 55 26 80

«Godt gjemt på Frogner» kunne stått som overskrift på denne anmeldelsen. Jeg besøkte denne puben i forbindelse med at sykkelinteresserte venner ville se Flandern Rundt på storskjerm her. Jeg ankom rundt 10 minutter før nevnte venner og bestilte en Brooklyn East India Pale Ale som etter min smak var det mest spennende som befant seg i kjøleskapet. Etter å selv ha forsynt meg med et glass fra baren, kikker jeg meg rundt og oppdager et merkelig fenomen: Samtlige gjester i lokalet drikker Leffe rett fra flasken! Selvfølgelig: det er sykkelløp fra Belgia, og Leffe er det eneste belgiske ølet som serveres på denne puben. Nordmenns drikkevaner slutter aldri å forundre meg!

Foruten nevnte Leffe, som forøvrig fantes i både brun og blond utgave, bestod flaskeutvalget av de tre Ringnes-distribuerte Brooklynvariantene, Staropramen, Peroni og Corona. På fat var utvalget Grolsch, Urquell, Kilkenny, Guinness og Frydenlund.

Stedet består av flere små «rom» og virker intimt og koselig. Betjeningen er svært hyggelig og man får rask servering, selv denne dagen da lokalet var fullt av sykkelentusiaster som slett ikke spyttet i glasset (les: flasken). Jeg var attpåtil så heldig at jeg vant en Francaise Des Jeux sykkeltrøye på loddtrekningen under løpet!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: