Lanseringsfest med Kinn Bryggeri

4 04 2011

Det skjer utrolig mye positivt blant norske mikrobryggerier for tiden. Nye øl lanseres på løpende bånd og det florerer med arrangementer og nylanseringer. Siste gode nyhet er at Kinn bryggeri nå skal lanseres på Vinmonopolet. Dette skjer i forbindelse med Vinmonopolets mailansering, 7.mai.

I forbindelse med lanseringen innbyr bryggeriet og distributøren, Amka, til lanseringsfest på Håndverkerstuene, tirsdag 26.april kl 19.30. Der vil du kunne smake 3 nyheter fra bryggeriet: Kinn Vestkyst, Kinn Slåtteøl og Kinn Bøvelen. Du får også sjansen til å møte Espen Lothe, bryggeren selv!

Kinn Bryggeri fra Florø ble startet opp for bare litt over et år siden! Det lille bryggeriet lager upasteurisert og ufiltrert øl i åpne gjæringskar med ekte overgjær. Dette gir et mer komplekst øl med større smaksrikdom, hevder de. Øl-elskere bør kjenne sin besøkelsestid her!

 


Handlinger

Informasjon

2 responses

4 04 2011
Håvard Eide

Kjempeflott! Smakte Stouten til Kinn i helga for første gang, og ser fram til kva andre ting dei kan levere!

29 06 2011
Kinn Bøvelen « Kjempetorskens ØL-blogg

[…] på Kinns lanseringsfest på Håndverkerstuene. Kinn Bryggeri gjærer allerede sin øl i åpne gjæringskar, så belgiske […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: