Summit 21

2 04 2011

Holbergs Gate 30
0166 Oslo

tel: 23 29 30 00

21 spiller på at denne baren ligger i 21. etasje i Radisson SAS Scandinavia Hotel. Dette er en typisk bar man besøker før eller etter en middag på byen. Her er hovedvekten i stor grad lagt på champagne og fargerike drinker, og i mindre grad på øl.
Her serveres kun Ringnes pils fra fat, mens man på flaske kan velge mellom Guinness, Kilkenny, Ringnes (hvorfor ha denne på flaske når man allerede har det på fat?), Carlsberg (sukk!), Urquell, Corona (dobbeltsukk!) og Heineken.

Idiotiet med å tilby «mangfoldet» innen pilsmerker har tydeligvis ingen grenser! Selvfølgelig skal en pub/bar ha pils, men når pilsen utgjør 6 av 8 mulige valg virker det bare dumt! Ingen av Summit 21s kunder hadde klart å skille mellom Heineken, Ringnes, Ringnes (flaske), Corona og Carlsberg allikevel!

Da jeg anmeldte Oslos andre «skybar», Plaza Skybar, nevnte jeg at de tidligere hadde pissoarer som vendte ut mot byen. Det var faktisk feil! Det er her på Summit de har disse pissoarene. Riktignok var det ene i ustand ved vårt besøk, men jeg hadde uansett gleden av å late vannet (forårsaket av en Kilkenny) og samtidig nyte utsikten over Oslo.

Stedet har 23-årsgrense.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: