Beerhere Vårwit/Beer Here Tia Loca

27 03 2011

Dette er, ifølge bryggeriet en belgisk/tysk inpirert hveteøl som har i seg det beste fra begge lands hveteølstradisjoner. Den er brygget med både hvete-, byggmalt, rå hvete og havregryn, noe som er med på å gi den en deilig fylde. Gjæren er fra Bayern og tilfører lette banannoter, som understreker fruktigheten fra korianderfrø og appelsinskall. Ettersmaken er en smule kraftigere humlet enn det som er normalt for begge landenes hveteøl. En fruktig og frisk øl med mild maltsmak og en silkebløt munnfølelse fra havre og rå hvete. Jeg istemmer med bryggeriets omtale. Dette er en deilig og stødig wit med fin fylde og god smak.

Denne er brygget hos Brewdog i Skotland.

ABV: 4.5

Style Witbier

Brewery Beer Here

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

2 responses

3 04 2011
Pelle Stridh

Detta är en riktigt trevlig våröl. Den som säljs i Sverige är bryggd hos BrewDog! Är det ett annat bryggeri som brygger de som säljs i Norge?

4 04 2011
Kjempetorsken

Det stemmer, Pelle! Denne var innkjøpt på Systembolaget, og det står ganske riktig på etiketten at den er brygget hos Brewdog.
Jeg fikk min opprinnelige opplysning fra Ratebeer.com. Der står det at den brygges av Søgaard. Det gjelder muligens bare for det danske marked…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: