Almond ’22-smaking på Dr Jekylls pub

27 03 2011

Almond ’22 er et lite, italiensk mikrobryggeri som holder til i de grønne åsene i Pescara, Abruzzo. Den gamle bygningen fra slutten av det 19.århundre, ble fra 1922 brukt til videreforedling av mandler (almonds). Derav navnet Almond ’22. Bryggeren Jurij Ferri som er halvt svensk/halvt italiensk hadde, tross sin flyskrekk, tatt turen til Norge og Dr Jekylls pub for å la oss smake hans øl og annet italiensk mikroøl. Et glimrende initiativ av Dr Jekylls og Almond ’22s distributør i Norge, Fondberg Norway, som var representert ved Key Account Manager Kenneth Ødeskaug.

Under den drøyt timeslange seansen fortalte Juri Ferri om sin visjon rundt økologisk brygging (Fair trade og lokale råvarer), om hvilke intensjoner han hadde for hvert øl og om hvor omfattende mikrobrygget øl er blitt i Italia, der det nå er over 400 mikrobryggerier!

Ca 20 ølglade smakere var tilstede i Dr Jekylls underetasje (Sportspub), og vi fikk smake på fire øl fra Almond ’22 og to andre italienere som allerede er tilstede i Vinmonoplets hyller (trykk på linkene for å lese mine anmeldelser):

Almond ’22 Farrota

Almond ’22 Fredric

Pausa Café P.I.L.S (smakt tidligere; 21.10.2010)

Opperbacco TriplIpa (smakt tidligere; 22.10.2008)

Almond ’22 Pink IPA

Almond ’22 Maxima

Dr Jekyll's Pub

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: