Fru Burum’s

26 03 2011

Skovveien 3, 0257 Oslo

tel: 22 44 80 70

Fru Burum’s er en av mange puber som har satset på kombinasjonen sport på TV og øl. Ellers er dette en hyggelig bydelspub i et område hvor det er tett mellom spise- og drikkestedene.

Fru Burum’s er innredet som en engelsk pub, og har i tillegg til bordene inne, også en fin uteservering som kanskje er litt vel preget av at dette er et forholdsvis trafikert område. Jeg har besøkt denne puben flere ganger og har mer enn én gang irritert meg over treg servering og lite imøtekommenhet fra folkene bak bardisken. Dette er ikke et enestående fenomen, da flere puber i Oslo har det samme problemet. Jeg har tidligere skrevet at norske pub-ansatte burde hatt en obligatorisk studietur til pubenes mekka, de britiske øyer. Der søker alltid de pubansatte øyekontakt med nye gjester og ønsker dem velkommen med et kort nikk eller en hilsen. Om det er andre gjester ved bardisken har han automatisk «satt deg i kø» og du kan slå deg til ro med at du blir ekspedert når det er din tur. I Norge serveres ofte den som roper høyest eller som står nærmest bartenderen.

Fru Burum’s har Carlsberg, Ringnes, Frydenlund, Guinness og Kilkenny på fat, og Leffe, San Miguel, Spitfire, Brooklyn, Urquell, Peroni, Heineken, Newcastle Brown, 1664, Paulaner og Sol på flaske. Slett ikke noe dårlig utvalg, men med det utvalget som finnes av øl i dag er det totalt unødvendig at 10 av 19 øl skal være gul pils.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: