Glassbaren, Chateau Neuf

25 03 2011
Slemdalsveien 7, 0369 OsloContact

tel: 22 84 45 11

epost: kommunikasjonsansvarlig@studentersamfundet.no
 

I min ungdom (sen pre-kambrium) var jeg en flittig gjest i Kjelleren på Chateau Neuf. Det var den på den tiden da Peaches (The Stranglers), I Feel Love (Donna Summers), White Wedding (Billy Idol) og Love Song (Simple Minds) utløste de heftigste dansetrinnene på Oslos utesteder. Chateau Neuf holder fremdeles stand som et fint møtested for ungdom i Oslo, da først og fremst for Oslos studenter.

Glassbaren ligger på gateplan, rett inn til venstre og har også en uteseksjon ut mot Sørkedalsveien. Med utsikt til T-banen!

På fat tilbys Frydenlund pils, og på flaske har man et sparsomt utvalg av Carlsberg, Duff og et omskiftende «importøl». Man mistenker at ølutvalget er basert på den jevne students lommebok, og at etterspørselen etter mangfold av øltyper og -merker ikke er den største akkurat her.

Stedet er lyst og trivelig og sparsomt innredet i god studentlivånd. At stedet er populært er det ingen tvil om. Selv på en vanlig onsdag er det godt besatt ved bordene og kø i baren. Stedet serverer også pubmat som burgere, pizza og salat. Rause porsjoner til helt greie priser.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: