Bar & Cigar

19 03 2011

C.J. Hambros Plass 2C , 0164 Oslo
tel: 22 20 43 19

web: http://www.facebook.com/group.php?gid=109268622999

Bar & Cigar er et ganske unikt sted i Oslo. Midt i sentrum, men allikevel litt tilbaketrukket og gjemt opp trappen til venstre for Oslo Tinghus. Stedet drives av karismatiske Ole-Gunnar Hauso som mer enn gjerne setter seg ned med et glass og en sigar for å konversere barens gjester.

Stedet har et stort røykerom og dersom du er ute etter kubanske sigarer, finner du neppe et bredere utvalgt i Oslo. Bar & Cigars Cognac- og Whisky-utvalg er også viden kjent. Her finner entusiaster det de er ute etter.

Men Bar & Cigar er ingen sinke når det gjelder øl heller. Se ølmenyen på Alehunt.com

Sommerstid er det en stor og fin uteplass ved inngangen. Et sted som absolutt er verdt å besøke!

Hjemmelaget Nøgne Ø-reklame gir plusspoeng!


Handlinger

Informasjon

5 responses

20 03 2011
Hæpper'n

Og så holder’n med Lyn, Hauso! Da kan det ikke bli feil!

23 03 2011
matogvinklubbensmak

Vestlendingen ikke bare holder med Lyn, han er sannsynligvis lagets mest ihuga supporter etter Finn Bjelke (som for øvrig også vanker på Bar og Cigar). Vil tilføye at klientellet på dette særegne drikkestedet er verdt et besøk i seg selv. Her frekventerer finansmeglere, arbeidsledige, vingründere, livskunstnere og B-kjendiser i en ganske usannsynlig blanding. Takhøyden er absolutt til stede. Musikken er tung og gammel. Og herr Hauso setter preg med sin underfundige humor og tilbakeholdne entusiasme.

23 03 2011
Kjempetorsken

Man aner at det finnes en Lyn-sympatisør hos matogvinklubbensmak også? I det minste en Bar & Cigar-sympatisør?

24 03 2011
matogvinklubbensmak

Er ingen god representant for klubben Smak, da jeg som bloggadmin vel er den eneste som er relativt ignorant i forhold til foppal. Når det gjelder baren, så har jeg nok sponset den ganske tungt i perioder. Var fast gjest i et par års tid.

17 06 2014
Kenneth Solberg

Må legge til at det ikke bare er en Nøgne Ø planer, men også Haandbryggeriet, da det er en gul Haand som tilsynelatende holder rundt Ø’en

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: