Jolly Pumpkin Bam Noire Dark Farmhouse Ale

6 03 2011

Lukter kraftig av frukt. Mørk i glasset med et tett såpeskum med bittesmå bobler. Smaken er først Preget av grønne, sure epler. Deretter en frisk sitrussmak før man får en rund ettersmak av appelsin. Og røk. En fin overtone av røk. Peisrøk, faktisk. Står faktisk fin til eplesmaken. Minner litt om ovnsbakte epler, men bare litt…

Skulle jeg oppsummert denne ølen i ett ord, ville jeg valgt ordet «friskt». Nesten utrolig at denne kun er på 4.3%. Masse smak og fin fylde. Jeg vil tro at denne vil kunne stå godt til forskjellige svinekjøtt- og kyllingretter. Kanskje grillmat? Ribs? Helt klart! Dette var den siste flasken på Meny Grønland, men det kommer sikkert inn fler!

Fra etiketten: One of Bam’s brown eyes is, in fact, black. When mischief reigns supreme, it positively glows. Dedicated to the dark side; smooth, dark, incredibly delicious as only a Jack Russell with bat wings can be.

ABV: 4.3

Style: Saison

Brewery Jolly Pumpkin Artisan Ales

Region United States


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: