Sir Winston

1 03 2011

Karl Johans gate 10, 0154 Oslo

tel:  22 41 14 41

web: http://www.sir-winston.no

E-mail: sir-win(a)online.no


Litt nedenfor midten av Karl Johansgate ligger Sir Winston pub. De har installert seg godt med en hyggelig pub inne og et forholdsvis stort uteområde for de som må ha en røyk eller sigar til ølet sitt.

3 store TV-skjermer gir den anglofile delen av norske fotballsupportere fmuligheten til å se «sitt» lag i England, samtidig som man inntar en ekte engelsk pint. Eller? Nei, her er ingen pints. Riktignok har de et par greie engelske øl, men kranene domineres av gjengangerne på norske puber: Ringnes, Guinness, Kilkenny, Newcastle Brown, Tuborg og Frydenlund Bayer. Foruten navnet, og tildels interiøret, er det engelske alibiet Fullers London Pride og Old Speckled Hen på flaske. Ellers består flaskeutvalget av Carlsberg, Brooklyn Brown Ale, Brooklyn Lager, Brooklyn East India Pale Ale, Sol, Paulaner, Stella Artois, Budweiser, og Staropramen.

Interiøret er hyggelig, med flere sofa- og sitte-grupper, og en koselig atmosfære, så lenge det ikke er storkamper på skjermene eller pianist ved pianoet.

De ansatte er imidlertid totalt uinspirerte, men det kan de muligens tillate seg når gjestene uansett strømmer på. Det burde være unødvendig å spørre om glass til ølet når man bestiller en Brooklyn Brown Ale. Sol, Corona og Carlsberg kan man sikkert drikke fra flasken, men ellers burde det være en selvfølge å få glass når man bestiller øl. Man drikker da ikke vin rett fra flasken heller?

Dette stedet overlever kun på sin beliggenhet. Leieprisen er sikkert blant de høyeste i hovedstaden,  men med et godt tilsig av nye gjester, burde det være levedyktige kår for Sir Winston i mange år fremover. Dessverre.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: