Oceanbryggeriet Glenn No 5

25 02 2011

Et øl brygget i samarbeid med IFK Göteborgs supporterklubb Änglarna. Navnet hentyder nok derfor til IFK Göteborgs legendariske forsvarsspiller  Glenn Ingvar Hysén, som bar drakt nr 5 da han spilte for klubben. Hans sønn, Tobias Hysén var, i 2003 på det nærmeste klar for Lyn, og det ville vært en ganske så sensasjonell overgang på den tiden, men Djurgården snappet talentet foran nesen på Oslos beste klubb.

Fin og gylden farge. Helt klar i glasset og minimalt med skum. Lukter honning og søtt av blomster. Smaken er umiddelbart søt, men går deretter over i en bitrere og skarpere smak. Herlig balanse og en deilig munnfølelse.

ABV: 5

Style Golden Ale

Brewery Oceanbryggeriet

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: