The Rover

19 02 2011

Andra Långgatan 12, 413 28 Gøteborg

web: http://www.therover.se

The Rover er søsterpuben til Ölrepubliken og er en koselig, liten pub med en enestående hyggelig betjening! Sitteplassene er dominert av mange høye barstoler, men interiøret er både hyggelig og innbydende.

På fat: Indianviken Pale Ale, To Øl First Frontier, Lindemanns Apple, Gonzo Imperial Porter, Dugges No Name Lager, Sigtuna South Pacific Pale Ale, Red Seal, Brother Thelonius, Oppigård Amarillo, Krusovice Imperial, Pilsner Urquel, Mikkeller American Dream, Bedarö Bitter, Oceanbryggeriet Brew no 1000, Wee Heavy, Bombardier Bitter, Oceanbryggeriet IPA, Twisted Thistle IPA.

På flaske fantes flere enn vi klarte å notere oss!

Hovedvekten av ølet lå på svensk og dansk mikroøl og gode, amerikanske kjenninger. På Ölrepubliken er utvalget litt mer variert enn på The Rover, men vi fant konseptet rundt The Rover langt mer tiltrekkende . Ikke minst fikk vi gode og gjennomtenkte forslag da vi ba om anbefalinger fra husets 22 kraner! Det hjalp jo godt at vi begge var svært fornøyd med hva vi fikk servert: To Øl First Frontier og Lindemans Apple.

Hit kommer vi gjerne igjen! Det er heller ikke noen ulempe at Ölstugan 1892 Tullen ligger rett over gaten. Her kan man gjøre seg nytte av det gamle, svenske ordtaket; «två flugar i ett smekk»!


Handlinger

Informasjon

2 responses

8 06 2011
Oddik

Var på Ølstugan og The Rover sammen med fetter Helge. Utrolig mye godt drikke på disse to stedene, første pris til Ølstugans eget red ale. Takk til denne bloggen, uten ville jeg aldri ha funnet fram til Andra Långgatan 13. 🙂

8 06 2011
Kjempetorsken

Hørtes hyggelig ut! Ja, det er to veldig hyggelige puber. Jeg synes Ølstugan er spesielt morsom siden de har bare svensk øl.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: