Sky Bar, Gothia Tower

19 02 2011

Mässans gata 24, 402 26 Göteborg

web: http://www.gothiatowers.com

epost: infomaster@gothiatowers.com

Vår siste øl på denne Gøteborgturen tok vi i baren på hotellet vårt, Gothia Tower. Det hadde forsåvidt ikke vært stort å skrive om, da ølutvalget var heller labert i forhold til hva vi ellers opplevde i Gøteborg. Grunnen til at vi allikevel tar med denne baren er at den ligger i 23.etasje på hotellet, og tilbyr en enestående utsikt over byen!

Store vinduer gir deg utsyn til alle sider, og utsikten oppveier på alle måter et litt magert ølutvalg. Vel, hvis man sammenligner med hva vi fant på toppetasjen på Hotel Plaza i Oslo, så hadde faktisk denne baren et ganske så godt utvalg:

Fat: Spendrups Original og Beer of The Season (sjekket ikke hvilken dette var).

Flaske: Spendrups Mellan, Mariestads Pils, Carlsberg, Affiligem Blond, Affiligem Dubbel, Franziskaner, Staropramen, Guinness, Brooklyn Lager, Miller MGD, Red Seal, Sol, Oceanbryggeriet Plato Lager og Oceanbryggeriet IPA. Neida, slett ikke så verst!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: