Ölrepubliken

19 02 2011

Kronhusgata 2B, 41113 Gøteborg

web: http://www.facebook.com/olrepubliken

Ölrepubliken ligger litt utenfor allfarvei, men likevel ganske sentralt i Gøteborg. Særdeles godt ølutvalg. Hyggelig betjening og fine lokaler: Innredningen er enkel med pinnestoler og trebord i et kvadratisk lokale med en stor trapp i midten. I annen etasje er det flere sitteplasser og toalett. Ellers er rommet preget av stil, stål og rette linjer. Tunge, røde gardiner i høye vinduer bryter opp den stilistiske stilen og gjør lokalet litt mer intimt.  En litt kaotisk bar dekker hele den innerste veggen og her finnes mye god øl:

Budejovicky Budvar Premium Pilsner, Budweiser Budvar Ceske Budejovice, Guinness, Bitburger Premium Pils, Närke Slättöl, Ocean India Pale Ale, No Name Lager, Oppigårds Amarillo, Brother Thelonius, Närke Anders Göranssons bästa rököl, St Bernardus, Old Rasputin, Weihenstephaner Hefeweissbier, Budvar Dark Lager, Bötet Barley Wine, Ålö Ale, Ocean Stout, Spitfire, Pickla Pils og mange fler.
Ölrepubliken tilbyr også mat, og det lille vi så av maten virket veldig fristende. Nydelige retter, nydelig anlagt. Og prisene var heller ikke ille. Vi savnet litt bedre oversikt over hva de kunne tilby av øl. Vi så ingen ølmeny, og vi kunne heller ikke se flaskene i kjøleskapet og da er det ikke så lett å bestille. Spesielt ikke når det er trangt rundt bardisken.

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: