Dugges Holy Cow IPA

19 02 2011

Jeg har ikke vært så veldig fornøyd med de ølene jeg har drukket fra Dugges så langt, men denne var god! Veldig  mørk i glasset til å være en IPA. Ikke «pale» i det hele tatt. Jeg er en (øl-)hund etter IPAs, og denne falt godt i smak. Tydelig humleprofil med en besk og fin ettersmak. Litt for tørr og pappaktig til å nå helt opp til de store IPAene, men virkelig en god øl!

Dugge sier: En «India Pale Ale» med massor av malt och humle. Den relativt höga alkoholhalten ligger gömd bakom en fruktig och något söt karamellmaltskropp. Sötman balanseras av fem olika humlesorter som skapat en stor men mjuk beska med «lååångt häng».

ABV: 7

Style India Pale Ale

Brewery Dugges Ale- & Porterbryggeri

Region Sweden


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: