Mikrobryggeriet Julebrygg 2010 (7%)

4 12 2010

Mørk oker med tykt såpeaktig skum. Lukter sitrus og karamell. Smaker masse humle. Ikke veldig mye som minner om det man forbinder med juleøl her, men hva betyr det når det smaker så godt? Når det er så lettdrikkelig som dette er det farlig godt, faktisk! Jeg fikk først i ettertid vite at denne var på hele 7%. Det hadde jeg aldri trodd. Godt jeg holdt meg til den ene. Her er det bare å komme seg til Oslo Mikrobryggeri før de går tom!

Tilgjengeighet: Oslo Mikrobryggeri
ABV: 7
Style: Seasonal Ale
Brewery: Oslo Mikrobryggeri
Region: Norway


Handlinger

Informasjon

2 responses

5 12 2010
JIKvig

Har vært litt snakk om at Mikrobryggeriet har stagnert litt med sine «klassikere», men dette tyder jo på at de er tilbake i god gammel form!

7 12 2010
Kjempetorsken

Jeg har stort sett vært fornøyd med det jeg har fått servert på OMB. Synes de har en fin stil med mye god øl. Denne var imidlertid et høydepunkt for meg. Faktisk den beste ølen jeg har smakt på OMB. Det skal sies at den ble drukket sent lørdags kveld, men jeg mener bestemt at jeg ennå hadde noen smaksløker igjen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: