Valdres Gardsbryggeri Staut Jul 2010 (4.7%)

26 11 2010

Kommer på både 0.75 og 2 l flasker. «Staut» er ingen stout, men snarere en Brown ale. I denne er det tilsatt einer og krydder ifølge etiketten. Det kjennes. En litt syrlig smak av norsk natur. Lukter granbar og einer og har en fin, ren natursmak. Drakk denne til rakfisk (fra Valdres, selvfølgelig!) og det var en ypperlig kombinasjon!

ABV: 4.7

Style Seasonal

Brewery Valdres Gardsbryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

3 responses

27 11 2010
Bråsj

Forstår veldig godt drikkevalget denne kvelden. Men har store problemer med å forstå hovedretten. Rakfisk? av alle ting? Skjønner jo lett at en hvilken som helst øl ville fått terning fem for å skylle dette ned fort.

Neida bare tuller, vi har alle vår smak.

28 11 2010
Geir Hovland

Ikke 1,5 l men 2-to liters flasker 🙂

29 11 2010
Kjempetorsken

Det stemmer, selvfølgelig. Jeg drakk jo både Kvek ( https://kjempetorsken.wordpress.com/2010/06/24/valdres-gardsbryggeri-kvek/ ) og Staut ( https://kjempetorsken.wordpress.com/2010/06/20/valdres-gardsbryggeri-staut/ ) fra 2-litersflasker i sommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: