The Flying Horse

16 11 2010
Airside, South Terminal, Gatwick Airport, Crawley, Gatwick Airport, RH6 0NN

tel: 01293 503151

Gatwick flyplass ligger på en tomt som tidligere huset en veddeløpsbane. Linken til veddeløpsbanen som lå her fra 1890 til 1940 er bibeholdt i puben The Flying Horse, et navn som også har assosiasjoner til de gamle coaching-stasjonene fra den gang man reiste med hest  og kjerre.

I annen etasje i avgangshallen  ligger altså denne Wetherspoon-puben. Puben frekventeres følgelig av resiende som skal ha seg en øl, drink eller en matbit før avreise. De har en god ølmeny og en stor og rikholdig matmeny. Som på de fleste britiske puber er det også her en blanding av forskjellige typer sittegrupper, dog med en overvekt av pinnebord- og stoler. Puben har til enhver tid mange ansatte på jobb, noe som reduserer ventetiden til et minimum. Rask og vennlig service! Baren har flere TV-skjermer som viser nyheter og sport.

Av øl på kran finnes det Fosters, Carlsberg, Heineken, Stella Artois, Guinness og John Smith. Ganske så standard utvalg som kun dekker basisbehovet til den jevne øldrikker. For dem som ønsker noe annet enn dette standardølet finnes det 5 gjestekraner med ales. Da vi var innom hadde de bl.a Palm og Spitfire på kranene.

Av flaskeøl kan man fråtse i godbiter som Leffe, Heineken, Budweiser, Peroni, Corona, Erdinger og Becks (ironi!).


Handlinger

Informasjon

Ett svar

4 04 2012
pip

Får man kjøpt John Smith i Norge?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: