The Southwark Tavern

15 11 2010

22 Southwark street,  London SE1 1TU
web: http://www.thesouthwarktavern.co.uk/

tel: 020 7403 0257

En flott pub nær sentrum, litt sør for Themsen. Ganske fullt på en mandagskveld(!). Puben har en rikholdig matmeny og det er mange som spiser denne dagen. En underetasje huser også mange gjester, men vi holder oss på gateplan. Ølutvalget gjør sitt til at vi blir sittende lenger enn planlagt. Et ungt par står for serveringen, og er ikke spesielt imøtekommende. Med sin manglende entusiasme får vi nesten håpe at de ikke er pubens innehavere.

De fleste gjestene spiser som nevnt, og dette ser ikke ut til å være en pub som har mange (drikkende) stamgjester. Det kommer og går folk jevnlig. Det unge paret er ikke spesielt ivrige når det kommer til å rydde bort tomme glass og tallerkener, og det trekker totalinntrykket ned.

Ølutvalget er glimrende:

På fat: Brakspear Oxford Gold, Joker IPA, Moondance Meantime IPA, Olde Honey Stout, Copper Dragon Golden Pippin, Heineken, Estrella, Brooklyn Lager, Peroni, Staropramen, Kirin, Red Stripe, Amstel, Beck, Hoegarden, Fransiscaner, Frühli, Sierra Nevada Pale Ale, Guinness.

På flaske: Duvel, Chimay, Vedett, Anchor


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: