The Nags Head

14 11 2010

Adresse: 10 James Street, London, WC2E 8BT

tel: 08721 077 077

En stor og romslig pub som ligger rett ved Covent Garden. Med andre ord midt i turistrstrømmen. Symptomatisk nok er paret ved nabobordet også norske…

Puben er stor og romslig, men allikevel ganske full en søndag formiddag. På denne tiden sitter imidlertid ikke folk på puben så lenge av gangen, så her blir det fort ledige bord om man venter litt. Det serveres mat med utgangspunkt i en standard pubmeny som er en gjenganger på mange engelske puber. Grei nok lunsjmat, men med et klart trykk på «masseprodusert». Ølutvalget står ikke i forhold til pubens størrelse. Her er det kun basisutvalget: På fat: Fosters, Guinness, Becks, 1664, Heineken og Peroni. Redningen er to fat med henholdsvis McMullen Cask Ale og McMullen Country Bitter. Begge to er respektable ales som redder en 3er for denne puben. I kjøleskapet er det forøvrig heller ingen redning: kun to fulle kjøleskap med Budweiser. Jommen sa jeg turiststrøk!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: