Fenaknoken

2 11 2010

Tordenskioldsgate 12, 0160 OSLO

web: http://www.fenaknoken.no/

Åpningstider
Mandag – fredag kl 10.00 til kl 17.00
Lørdag kl 10.00 til kl 16.00

Fenaknoken ligger i Rådhuskvartalet og har, som navnet sier, spesialisert seg på spekemat. I tillegg har de en mengde gårdsprodukter som ost, pølse og syltetøy. Og i slikt flott selskap hører selvfølgelig skikkelig norsk øl til.

Savner du god, gammeldags service i dagens butikker, bør du snarest ta en tur til Fenaknoken. Maken til dedikasjon, entusiasme og ekspertise finner du aldri hos vakuumkameratene hos Rema, Rimi, ICA o.l. På Fenaknoken finner du fantastiske produkter som det virkelig er smak i. Det gjelder også for ølen. Fenaknoken har nemlig spesialistert seg på øl fra norske mikrobryggerier.

En stor samling øl som inkluderer Haandbryggeriet, Nøgne Ø, Trollbryggeriet (Slogen Brown Ale, Slogen Pale Ale og Slogen Lys Ale), Ægir (Bøyla Blonde, Ægir Sumbel Porter og Ægir Amber Ale), Ølve Steinkjer øl (Ølves Kveiteøl, Ølve SigridØl), Kinn (Sjelefred, Dampen, Julefred etc), Inderøy (Gårdsøl, Kvitweiss), Atna (Nakenbad, Øl til Rakfisk etc) m.fl. Utvalget varierte litt ifølge betjeningen og de får jevnlig nye forsyninger.

Forholdsvis stive priser, javel. Man er allikevel ikke fremmed for å betale litt ekstra for både utvalg og glimrende service. Denne butikken anbefales uforbeholdent!


Handlinger

Informasjon

Ett svar

3 11 2010
JIKvig

Helt enig. Prisene er litt i drøyeste laget, men dette er en ordentlig nisjebutikk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: