Nøgne Ø Dark Horizon 3

29 10 2010

Mørk rødbrun farge og helt uten skum. Lukter lakris, rosiner, kaffe og solbær. Ganske sterk alkoholaroma. Får assosiasjoner til hetvin. Synes også det lukter noe saltaktig. Smaken er i stor grad preget av mørke bær og sjokolade. Ganske skarp i smaken, men fin fylde og kompleksitet. Det sies at både DH1 og DH2 er bedre enn denne. Jeg har kun smakt DH2 i tillegg til denne, og jeg må nok innrømme at jeg synes 2eren var noe bedre.

ABV: 15.5

Brewery Nøgne Ø

Region Norway


Handlinger

Informasjon

2 responses

17 05 2011
André M

Hehe, finfin video omtale her, men kanskje dere burde legge smakingen av et såpass ærværdig øl til litt tidligere på kvelden 😉 Ulempen er selvsagt at etter denne smaksbomben smaker det meste tynt og vassent.

31 07 2011
Kjempetorsken

Ja, vi var, som du skjønner, nødt til å ta denne til slutt 😉 Kan bare beklage at det ble litt usammenhengende og scchhhnøvlete …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: