Mixery Bier+Cola+X

14 10 2010

Denne kunne jeg rett og slett ikke la være uprøvd! Innkjøpt i Tyskland. Jeg spurte mannen i ølsjappa om han hadde prøvd den, og jeg fikk bekreftende svar på det. Da jeg spurte om den var god var det nok selgeren i han som svarte «ja». Fin farge og fint skum. Men smaken var akkurat som forventet. Øl OG cola. Ikke en spesielt god blanding …

De aller fleste øl er laget med henseende på én bestemt smak. Derfor er jeg sterkt tvilende til slike blandinger. Det samme gjelder for øl-drinker som enkelte nå prøver seg på.

ABV: 3.1

Style Bastard

Brewery Karlsberg

Region Germany


Handlinger

Informasjon

2 responses

14 10 2010
Bråsj

Haha! Man burde skjønt tegningen i butikken her!

14 10 2010
Kjempetorsken

Ja, det skal sies at jeg ikke hadde spesielt store forventninger til denne. Den var vel omtrent som forventet.

De har endel andre varianter som jeg garantert ikke skal prøve: Cola + Weizen, Bier + Cherry og den geniale Mixery Blend Bier + Bier, som altså er en blend av pils og hveteøl (eller en vassen hveteøl, om man vil 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: