Politiker’n

13 10 2010

Youngstorget 6, 0181 Oslo
tel: 22 11 43 10

Youngstorget er oppkalt etter forretningsmannen Jørgen Young (1784-1837). Young, som blant annet var Christianias rikeste mann i 1833/34 , var en av de som bygde opp bryggeriet som i ettertid er kjent som Schous Bryggeri. I våre dager er Schous atter aktuelt, i form av nystartede Schouskjelleren Mikrobryggeri.

Politiker’n ligger altså på høyresiden innerst på Youngstorget. Denne høstkvelden er hele plassen tom og øde, men det sitter flere gjester på uteserveringen. Stedet har god plass inne også. Fine båser og småbord, samt en liten bar hvor man også kan henge. Det serveres endel pizza, salater og småretter. Lokalet er intimt og koselig og har rene og innbydende toaletter. Betjeningen er svært hyggelige og oppmerksomme og både mat og øl serveres raskt og effektivt.

Av god drikke kan man få Heineken og Hansa fra fat, og i kjøleskapet finnes det Guinness, Erdinger, Kilkenny, Newcastle Brown Ale, Stella Artois, Corona og Leffe.

PS:
Viktig melding til alle Oslos bartendere som får bestilling på flaskeøl (unntaket her er Corona): JA, vi vil gjerne ha glass!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: