Two Dogs

11 10 2010

Brugata 5, 0186 OSLO
tel: 22 17 12 15
http://www.twodogs.no/

Two Dogs ligger i den veibiten av Brugata som er gågate. Fin beliggenhet, og puben har en fin uteplass som er «åpen» hele året. Dette er først og fremst en fotballpub. Her vises det fotball på 9 store TV-skjermer nesten uavbrutt, og det sitter som oftest fotball»supportere» ikledd engelske lags drakter rundt omkring.

Two Dogs kaller seg et «Public house», noe som tilsier at de ønsker å være et sted som er åpent for alle. Puben er ren og velholdt og innredet med engelske pubmøbler, holdt i de tradisjonelle brune og grønne pubfargene. For de som ønsker å bedrive sport har puben også et stort dartrom. Enkelte kan nok mene at det blir vel mye leven når det vises fotball på skjermene. Det finnes nemlig ikke en stol i lokalet som ikke har god ustikt til en skjerm. Allikevel fremstår stedet som sjarmerende og hyggelig.

Fra fat tilbys det: Newcastle Brown, Stella Artois, Kilkenny, Guinness og Ringnes. På flaske finnes et par pilstyper og Erdinger hveteøl.

En tanke som slår en: med alle de engelskinspirerte pubene man finner rundt i Oslo, er det merkelig at det ikke finnes en eneste engelsk Bitter å oppdrive.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: