The Highbury Pub

11 10 2010

Bogstadveien 50, 0366 Oslo

tel: 22 46 17 71

web: http://www.highbury.no/

epost: highbury@highbury.no

Enda en pub som spesialiserer seg på TV-fotball. The Higbury er innredet etter beste engelske pubtradisjon. Mørkt treverk, skinnmøbler og en flott bar. Puben ligger øverst i Bogstadveien rett overfor det som før var Valkyrien stasjon. Uteterrassen er et kapittel for seg, og her kan man gjerne tilbringe noen timer i godt vær! Av en eller annen merkelig grunn har man valgt å sluse gjestene frem til baren ved å sette opp «sperringer» frem til baren. Merkelig måte å fremtvinge køkultur på… Stedet har et svært begrenset ølutvalg. På fat finnes det Ringnes og Guinness og på flaske har de Newcastle Brown, 1664, Carlsberg og Leffe Bruin og Blond.

Som nevnt er dette en fotballpub, og puben var fast tilholdssted for supportere av Londonlaget Arsenal da disse spilte TV-kamper. For uinnvidde: Highbury var navnet på denne klubbens tidligere stadion.

Highbury arrangerer torsdagsquiz kl 19.00.

Grunnopplæringen av bartenderne burde kanskje kvalitetssikres litt : da jeg bestilte en Newcastle Brown Ale ble jeg møtt med spørsmålet: «vil du ha is i?» LOL!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: