Sidesporet Pub

11 10 2010

Jernbanetorget 1, 0167 Oslo
Telefon: 22 17 30 36

web: http://www.sidesporet.no/

epost: post@sidesporet.no

Sidesporet ligger i 2.etasje på Oslo Sentralstasjon. Den markedsfører seg som en fotballpub og er den «offisielle supporterpuben til Chelsea» (sukk!).

Stedet har god plass med både barstoler, sittegrupper og båser. Baren er plassert midt i lokalet og er som oftest betjent av to personer som yter rask og grei service. Veggene er dekorert med fotballdrakter fra hele verden. Samtlige drakter har et sertifikat som beviser ekteheten.

Puben har både vin, sprit og drinker, men det ser allikevel ut til at kaffe er en av bestselgerne. Ikke helt vanlig for en pub, men beliggenheten har nok mye å si i så måte. Av ølfinnes det Ringnes, Carlsberg, Guinness og Kilkenny på fat. På flaske kan man friste med Erdinger Licht og Dunkel, Carlsberg, Heineken, Leffe Bruin og Leffe Blond, Pilsener Urquell, Corona, Budweiser, Ringnes Gold og London Pride (sistnevnte er forøvrig den første forekomst av engelsk Bitter vi har sett på en Oslopub!).


Handlinger

Informasjon

2 responses

20 10 2010
Bråsj

Men London pride er vel egentlig en «kjedelig» engelsk bitter. Ikke noe spesielt galt med denne, kjøper den faktisk i både ny og ne, liker den – men er ikke overentusiastisk. Den er lettdrukken og god, men ikke spennende 😉

20 10 2010
Kjempetorsken

Ja, det er en ganske så standard og «kjedelig» Bitter. Bitter som øltype er uansett utrolig sjelden vare på norske puber. Det var derfor jeg trakk den frem. Puber i Norge er ofte til forveksling like engelske puber, men ølutvalget skorter det på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: