Queens Pub og Pianobar

11 10 2010

Brugata 14, 0186 Oslo
tel: 22177026

Queens Pub holder til i et nydelig bindingsverkhus midt i Oslo. Hovedbygningen ble oppført allerede i 1791! I følge Alf Næsheims artikkel «Ærverdig bygning med farverik fortid» var byggherre garvermester Jens Pedersen Holm. Mange mennesker har vært innom eller vokst opp i denne gården. Blant annet har både Hans Gude og Christian Schou bodd her.

Nå er det altså Queens Pub og pianobar som huses. Puben dekker to etasjer og har godt med sitteplasser. Her er det levende musikk flere ganger i uken og ofte DJs i helgene. Stedet er slitent, men på ingen måte utslitt. Kun en sjarmerende patina som passer godt til bygningen og stedet forøvrig. Her er også muligheter for å danse eller spille dart.

Lokalet er oppdelt i flere «rom», så her har man også mulighet til å sitte i fred om man ønsker det. Det finnes også sitteplasser til 25-30 gjester utendørs dersom været tillater det.

På fat serverer man Hansa, Heineken og Murphy’s. På gjestefatet skulle det vært Borg Oktoberøl, men det var tomt da vi var innom. Flaskeølet inkluderer Newcastle Brown Ale, Tiger, Stella Artois, Carlsberg og Ringnes. Hva begrunnelsen er for at 6 av 8 øl skal være gul pils kan man bare lure på… På tide å få inn litt øl med smak, Queens?

Historikk-kilde: http://lokalhistoriewiki.no

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: