Café Fiasco

11 10 2010

Schweigaardsgate 4, 0185 Oslo
tel. 21 66 69 57
web: http://www.fiasco.no/
epost: booking@fiasco.no

Café Fiasco er en god gammel kjenning i Oslos pubverden. Stedet har eksistert i over 20 år og er et yndet og godt frekventert sted blant urbane Oslo-beboere. Puben ligger glimrende plassert ved roten av Oslo Plaza, vis á vis Oslo Spektrum og ved inngangen til både Oslo S og Oslo bussterminal. Dersom man skal reise fra Oslo med buss eller tog bør man med andre ord sette av minst en halvtime for en øl eller to på Café Fiasco. Her er utvalget:

På fat kan man velge blant Ringnes, Carlsberg og Frydenlund Bayer. På flaske kan man få Budweiser (Budvar, vel og merke!), Corona, Red stripe, Heineken, Newcastle Brown Ale, Erdinger weisbier, Erdinger dunkel, Erdinger Kristal, Kronenbourg 1664, Stella Artois, Nøgne Ø Bitter, Nøgne Ø Pale Ale, Innis and Gunn, Anchor Steam Beer , Brooklyn Brewery Lager og Brooklyn Brewery Pale Ale.

Ved vårt besøk fikk vi servert en Nøgne Ø Pale Ale i et Erdinger hveteølglass. Vårt tips: ta inn et par Nøgne Ø til, så sponser sikkert bryggeriet dere med skikkelige glass. Ellers er personalet både flinke og raske når du nærmer deg bardisken. Vi har aldri opplevd dårlig service her. At stedet har holdt på en stund kan man lese av en plakett som står bak bardisken: plaketten er en bit av den gamle bardisken som ble brukt de første 14 årene og har innskripsjonen: R.I.P Den gamle bardisken, 30.11.89-28.10.03. Artig! Fiasco har både sittegrupper, barkrakker og småbord. Uteplassen er forøvrig et funn for alle som liker å observere mennesker. Her passerer det tusenvis daglig, så her kan man både glo og bli beglodd.

Det serveres enkle frokost- og lunsjretter som sandwich, salater og burgere.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

27 01 2012
Arnt Steffensen

Heisann, du bør absolutt legge inn et nytt besøk på Fiasco, de satser nå stort på øl av ale-sorten. Mye engelsk, belgisk og amerikansk, og kan for øvrig skilte med en imponerende rekke Nøgne Ø, ti-femten varianter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: