Utobeer

4 10 2010

Southwark Street, Borough Market, London Bridge, London, SE1 1TL
tel: 08721 077 077
web: http://www.utobeer.co.uk/
epost: info@utobeer.co.uk

Utobeer er en av de faste «bodene» i det fantastisk flotte Borough Market rett syd for Themsen. Markedet byr på en overflod av gårdsprodukter, matretter, håndarbeid og kuriøse varer og tjenester. Her kan man tilbringe en hel dag!

En av disse bodene utgjør altså ølbutikken Utobeer. Utvilsomt Londons beste når det gjelder mangfold av øl. Butikken har over 600 forskjellige mikrobryggeri-øl fra UK og resten av verden. Her er det ingen kassesalg av gul pils! Utvalget er imponerende og man vil finne mange anerkjente ølmerker i hyllene. Norge er representert med et godt utvalg av Nøgne Ø, og man vil ellers finne mye amerikansk og belgisk i hyllene, foruten mye spennende fra UK.

Betjeningen er både hjelpsom og imøtekommende.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

22 11 2010
The Rake « Kjempetorskens ØL-blogg

[…] i vegg med Borough Market. Puben eies faktisk av de samme som driver den innholdsrike ølbutikken Utobeer på nevnte marked. Som nevnt er puben liten. Det er kun 10-12 sitteplasser inne, men 20-30 ekstra […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: