Tilt

26 09 2010

Badstugata 2, 0179 Oslo

Her snakker vi om en virkelig perle når det gjelder ølutvalg. Puben ligger i samme kvartal som Rockefeller og har vært ganske anonym blant Oslos utelivssteder. Dette kan muligens ha med stedets noe sprikende profil å gjøre. Her har man samlet tre ulike konsepter på ett sted: Et utested med godt øl, en spillebule og et hipt utested med DJ-musikk. Her burde man vært mer spesifikk på hvilket publikum man ønsker å tiltrekke seg. Selv nyter jeg mer enn gjerne en god øl, men da vil jeg helst slippe å drikke den fra et bord man kan spille space invaders på.

Som nevnt er ølutvalget imponerende. Da vi var innom fant vi: Ægir Rallar og Amber, fem forskjellige øl fra Nøgne Ø, 4 fra Brewdog, et par fra danske Svaneke, Anchor Steam Beer, Dale’s IPA, Dale’s Gordon, Mariestad export, Chimay rød, Duvel, Red stripe, Vedetta, Innis & Gunn og fler!

På fat fantes det Nøgne Ø Porter, Old speckled hen, Erdinger, Heineken, Samuel Adams Lager, Newcastle Brown og Ægir med flere. En herlig samling med variert øl!

Konseptet med spillehall og pub med spennende øl fungerer ikke helt i mine øyne. Her burde man prioritere bort det ene eller andre. Med få unntak er det et stort skille mellom klientellet som kommer for å drikke god øl og de som kommer for å spille.

Oppdatering februar 2011: Flere øl fra Nøgne Ø, Mikkeller og Kinn samt spennende øl fra Smuttynose, Ska Brewing og North Coast! Stedet var også stappfullt denne fredagen vi var innom, så dette har blitt et svært populært sted. Ganske høylytt for en gammel mann når det er full rulle i spillehallen samtidig som en DJ forsøker overdøve enhver samtale med ukjent musikk. Personalet er imidlertid stadig smilende, og med den gledelige utviklingen på ølfronten, oppgraderes herved Tilt til en 6er.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

22 09 2011
Brewdog-smaking på Tilt « Kjempetorskens ØL-blogg

[…] går, 21.september var det storfint besøk på Tilt. “Head of Stuff” James Watt fra Brewdog var på besøk med ølet sitt. Selve smakingen […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: