Parkteatret

26 09 2010

Olav Ryes plass 11, 0552 Oslo
tel: 22 35 63 00
web: http://www.parkteatret.no

epost: info@parkteatret.no

Hipt sted med et meget godt ølutvalg

Parkteatret er en tidligere kino og i den gamle foajeen er det nå en bar/pub som kan oppvise et imponerende ølutvalg. Interiøret er svært slitt og innbyr ikke akkurat tilen helaften. Allikevel er det ofte godt med folk her, og man ønsker å tro at dette er grunnet det gode ølutvalget. I tillegg har stedet en flott uteservering hvor det er lett å se og bli sett.

På fat har de en pen samling: Haandbryggeriet  Kreklingøl, Aass pils, Old Speckled Hen, Paulaner og Sam Adams. På flaske finnes det også et godt utvalg: Sol, Alhambra, San Miguel, Steenbrugge blond, Sam Smith Nut Brown Ale, Rogue Shakespeare Stout, Cantillon Geueze, Anchor Steam Beer, Goose Island, Aass Bock, Brooklyn Lager og Brooklyn Brown ale. Fin blanding, med andre ord!


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: