Apotekergaarden

20 09 2010

Skolegata 3, 4876 Grimstad
tel: 37 04 50 25

web: http://www.apotekergaarden.no/
epost: post@apotekergaarden.no

Mye problemer med Nøgne Ø-tappekranene

Ligger perfekt til, midt i gågaten i Grimstad. Selve stedet er trashy og slitt (spesielt uteserveringen) og burde vært pusset opp. Inne ser det bedre ut, men interiøret er for «spesielt interesserte». Apotekergaarden er like mye et spisested som et «drikkested» og de har en grei meny med småretter, burger og pizza. Inne har de servering i 2 etasjer, mens uteplassen har rom til rundt 35 gjester og har egen bar.

Utvalget av øl er helt greit med standard CB og to Nøgne Ø-tårn. Dessverre er det ikke alltid øl i disse. Under våre tre besøk i løpet av sommeren har det kun vært Nøgne Ø-øl i kranene én gang! Da var det både Porter og IPA (som vi riktignok måtte vente på ettersom de måtte bytte fat). Som erstatning har de også Nøgne Ø på flaske: Pale Ale, Two Captains, #100 og Blonde var beholdningen da vi sist var innom. I tillegg obligatoriske Corona og Peroni.

Som navnet tilsier var det et apotek her før. I dette apoteket jobbet en ung Henrik Ibsen som apotekerlærling i hin tid. Quiz-poeng gis for å finne linken mellom Ibsen og bryggeriet Nøgne Ø.

Oppdatering oktober 2010: Apotekergården skal etter sigende nå ha som mål å føre all tilgjengelig øl fra Nøgne Ø. Et prisverdig tiltak som burde følges opp av alle puber på sørlandet!
Terningen er følgelig oppdatert fra en treer til en femmer!

Ved besøk i slutten av januar 2011 ble vi presentert et eget Nøgne Ø øl-kart! Kudos for godt samarbeid mellom lokale bedrifter!

Nytt besøk i januar 2012. Det gode Nøgne Ø-utvalget er gledelig nok opprettholdt! Nærmer seg en 6er på terningen!


Handlinger

Informasjon

2 responses

3 03 2011
Mikal

Hei og takk for omtale.

Ville bare si at vi planlegger en oppdatering av uteområdet som du påpeker, og at vi hele tiden strever med å ha fullsoritmentet til Nøgne Ø tilgjengelig 🙂 Nå om dagen går det så mye at det blir vanskeligere og vanskeligere, men det er jo bare hyggelig.

27 03 2011
Dag

Hei igjen!

Quiz:

Linken mellom Nøgne Ø og Ibsen må vel være han som bodde på den ytterset Nøgne Ø – Terje Vigen. Det blir mitt svar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: