The Market Porter

4 08 2010

9 Stoney Street, Borough Market, London Bridge, SE1 9AA
tel: 020 7407 2495

Svært hyggelig pub med mange ståplasser og trangt rundt baren nesten til enhver tid. Har imidlertid et hyggelig og hjelpsomt personale som hpolder god orden på «køen». Puben ble brukt som kulisse som bokhandel i filmen «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban».

Ligger rett ved det populære Borough Market. Serverer god pubmat! I annen etasje serveres det også mat (litt mer restaurantpreget). Har en glimrende ølmeny: Harveys Sussex Best, Dorking Dry Hop Gold, Dorking Number One, Harviestoun Schiehallion, Clarks 007, Clarks Sunflow Surpirse, Abbeydale Brimstone, Abbeydale Dr M Djinn Jar Beer, Abbeydale Moonshite, Kelham Island Easy Rider, Kelham Island Jack Reacher, Acorn Northdown Blonde, Acorn Barnsley Gold, Oakleaf Pompey Royal, Oakleaf Hole Hearted og Frühli (jordbærøl!).


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: